Ілюстрація REUTERS

Державна авіаційна служба України (Державіаслужба) впровадила процедуру One stop security для перевірки пасажирів, які прибувають з аеропорту Тель-Авіва «Бен Гуріон», завдяки якій їм не потрібно проходити додаткову перевірку на авіаційну безпеку в аеропорту «Бориспіль».

Читайте такожЛоукостер Eurowings планує почати польоти в аеропорт "Бориспіль" - Рябікін

Як повідомили УНІАН у прес-службі Державіаслужби, відповідне рішення було ухвалено під час зустрічі делегацій обох країн 21 червня.

Відео дня

Згідно з повідомленням, пасажир, який пройшов перевірку на авіаційну безпеку в аеропорту «Бен Гуріон» і подорожує транзитом через «Бориспіль», не проходитиме додаткову перевірку на авіаційну безпеку в терміналі «D».

«Високі стандарти авіаційної безпеки дають нам змогу спростити проходження контролю для трансферних пасажирів, які подорожують з Тель-Авіва, і цей крок посилить конкурентоспроможність «Борисполя» як хаба. Ми також запросили ізраїльських колег здійснити візит у відповідь до «Борисполя», аби ввести аналогічну процедуру для пасажирів, які вилітають до Тель-Авіва», - цитує прес-служба виконувача обов'язків першого заступника голови Державіаслужби Сергія Коршука.

Довідка УНІНА. Державна авіаційна служба України є службою Кабінету міністрів України в рамках Міністерства інфраструктури України і відповідає за питання, що стосуються цивільної авіації.