В Україні запустили онлайн-продаж квитків на поїзди до Польщі / фото УНИАН

Відсьогодні, 7 вересня, з 10:00 ПАТ «Укрзалізниця» запроваджує послугу оформлення електронних проїзних документів у міжнародному сполученні на поїзди № 715/716 Київ – Перемишль – Київ та № 752/751 Здолбунів – Холм – Здолбунів.

Читайте такожШвидкісні потяги з України до Польщі тимчасово скоротять маршрут

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Відео дня

Квитки можна придбати на сайті "Укрзалізниці" booking.uz.gov.ua. Поїзні бригади цих поїздів забезпечені мобільними терміналами для контролю документів.

Нагадаємо, що продаж електронних квитків на перший міжнародний Інтерсіті+ № 705/706 Київ – Львів – Перемишль було відкрито в липні цього року.

Як повідомляв УНІАН, у січні цього року "Укрзалізниця" повідомила про плани до кінця 2017 року обладнати залізничні вокзали терміналами самообслуговування з продажу квитків на потяги.

У листопаді 2016 року "Укрзалізниця" запустила мобільну версію свого офіційного сайту з продажу електронних квитків booking.uz.gov.ua. Дана універсальна мобільна версія сайту для замовлення квитків та їх оплати банківською картою за допомогою смартфонів розроблена під будь-яку операційну систему гаджетів.