false

"Авто Євро Сила", яка проводила акції в центрі Києва за легалізацію автомобілів з європейської реєстрацією, заявила, що не має ніяких домовленостей з владою. Відповідне повідомлення опубліковано на її Facebook-сторінці.

Читайте такожПротести у Києві: поліція відтіснила автомобілістів з-під Ради (фото, відео)

Активісти назвали фейком заяву глави Комітету Ради з питань податкової та митної політики, народного депутата від БПП Ніни Южаніної про те, що "Авто Євро Сила" пішла на компроміс.

Відео дня

"У процесі переговорів ми дійшли розуміння, що ми можемо разом з ними підписати меморандум, який би включав у себе найважливіші аспекти, щоб люди розуміли, що їх почули, роз'їхалися по домівках і займалися своїми справами. А ми займалися напрацюванням законодавства і в найшвидші терміни ухвалили його", - заявила Южаніна.

Також вона зазначала, що перехід на українські номери власникам вже ввезених в Україну легкових авто з іноземною реєстрацією буде коштувати від 1 до 1,4 тис. євро.

Як повідомляв УНІАН, учасники акції протесту автомобілістів біля будівлі Верховної Ради України оголосили про її завершення.