УНІАН

Над містом Калинівка Вінницької області, де 26 вересня сталися пожежа та вибухи на складі боєприпасів, відкрито повітряний простір. Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Станом на 7.00 10 жовтня відкритих осередків горіння та вибухів боєприпасів на території складу не спостерігається. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 2 пожежні танки, 2 інженерні машини розгородження Міноборони України.

Читайте такожДСНС розповіла про ситуацію в Калинівці, де горів склад боєприпасів

Відео дня

Зведеним піротехнічним загоном ДСНС (101 осіб та 38 од. тех.) проводиться очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів у 5-ти кілометровій зоні навколо арсеналу.

Обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 22,341 тис. га території, виявлено та вилучено 2 тис. 12 вибухонебезпечних предметів. Усього з початку виконання робіт отримано та виконано 426 заявок від населення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв УНІАН, пожежа і вибухи на відкритому майданчику зберігання боєприпасів військової частини А1119 поблизу міста Калинівка виникли ввечері 26 вересня. Постраждали двоє осіб.

Через надзвичайну ситуацію було закрито рух залізничного, автомобільного та повітряного транспорту.