фото УНІАН

Акціонерна держкомпанія "Укрзалізниця" планує оновити 70% комплектів постільної білизни в поїздах до кінця цього року, заявив в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов під час засідання уряду.

Читайте також"Укрзалізниця" хоче запровадити єдиний квиток на потяги та автотранспорт

"Важливим є питання сервісу в "Укрзалізниці". До вересня цього року не було оновлення постільної білизни на поїздах. Ми плануємо до кінця цього року оновити 70% комплектів постільної білизни на всіх потягах. Це майже 580 тисяч комплектів", - сказав він.

Відео дня

Також Кравцов зазначив, що в 2018 році в поїздах встановлять сучасні туалетні системи та системи кондиціонування.

"На початку 2018 року ми плануємо привести до нормального стану туалетні системи та системи кондиціювання у поїздах. А також встановити додатково сучасні системи у більш ніж 100 вагонах", - сказав він.

Довідка УНІАН. "Укрзалізниця" - публічне акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних та близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця посідає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись лише залізницям Китаю, Росії та Індії.