Призначений новий глава Українського Дунайського пароплавства / фото bessarabiainform.com

Керівником національного перевізника вантажів та пасажирів в Дунайському басейні компанії "Українське Дунайське пароплавство"(Ізмаїл, Одеська обл.) призначений Дмитро Чалий.

Читайте такожДержкомпанії за підсумками 2016 року перерахували до бюджету 15,5 мільярда

Як повідомили УНІАН у прес-службі пароплавства, згідно з наказом Міністерства інфраструктури України Дмитро Чалий з 29 листопада буде виконувати обов'язки голови правління ПРАТ «Українське Дунайське пароплавство». Він призначений «на період прийняття відповідного рішення вищим органом керівництва».

Відео дня

Раніше пароплавство очолював Дмитро Барінов.

Чалий працював комерційним директором «Укрпошти», в Одеському морському торговому порту в якості заступника начальника з економіки.

Як повідомляв УНІАН, Дунайське пароплавство в січні-червні отримало 12,8 млн грн чистого збитку проти 2,01 млн грн прибутку за аналогічний період минулого року.

Українське Дунайське пароплавство - національний перевізник вантажів і пасажирів в Дунайському басейні і одне з найбільших транспортних підприємств в Європі. Компанія здійснює близько 25% транспортних перевезень Дунаєм. Флот компанії налічує кілька сотень самохідних і несамохідних річкових суден, а також морські судна дедвейтом 3-5 тис. тонн: шість суховантажів, один нафтоналивний танкер.