УЗ збільшить кількість кас з-за попиту на поїздки в ЄС / фото УНІАН

ПАТ "Укрзалізниця" збільшить кількість міжнародних кас у зв’язку зі зростанням обсягів перевезень пасажирів до країн ЄС.

Про це повідомив в.о. голови правління товариства Євген Кравцов у Twitter, пише Економічна правда.

За його словами, розширення мережі міжнародних квиткових кас залізничники розпочнуть із регіональної філії "Донецька залізниця. Замість Донецька та Луганська відкриємо такі каси у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську, Покровську, Рубіжному та Лисичанську.

Відео дня

Як повідомив Кравцов, у 2017 році в міжнародному сполученні Україна – ЄС перевезено у 5,5 разів більше, ніж у 2016-му. За 11 місяців поїздами за кордон подорожували 205 тисяч пасажирів.

"У графіку руху пасажирських поїздів на 2017/2018 рр. ми розширили мережу маршрутів до країн ЄС. Пасажири мають змогу подорожувати до Угорщини, Польщі, Словаччини, Болгарії, Румунії, Австрії, а до Чехії з пересадкою на станції Кошице на поїзд № 240 Кошице – Прага", – розповів в.о. голови.

Читайте такожВ Україні за рік пустили на маршрути 38 нових вітчизняних вагонів (фото)

"Ми працюємо з колегами з інозалізниць для створення можливості продажу квитків через інтернет на поїзди міжнародного сполучення. Наразі відпрацьовуємо нормативні та технічні питання", - додав він. 

Раніше повідомлялося, що квитки на всі міжнародні поїзди почнуть продавати онлайн