фото: УНИАН

Уряди України та Грузії готують угоду з питань взаємного визнання й обміну посвідчення водія.

Читайте такожМВС хоче скоротити термін дії водійських прав до двох роківПро це повідомив міністр внутрішніх справ Арсени Аваков сказав під час зустрічі з надзвичайним та повноважним послом Грузії в Україні Гелою Думбадзе, повідомляє департамент комунікації МВС.

Зазначається, що під час зустрічі сторони відзначили високий рівень ефективності міжвідомчого співробітництва правоохоронних відомств двох країн, зокрема, в галузі поліцейської діяльності.

Відео дня

«Наші дружні народи повинні разом долати труднощі, що виникають на нашому шляху. Ефективна робота правоохоронних органів України та Грузії безумовно буде позитивно відзначена громадянами обох країн», - сказав Аваков.

За його словами, зараз пріоритетними напрямами у співпраці є підготовка угоди між урядами України та Грузії з питань взаємного визнання й обміну посвідчення водія та оптимізація механізмів взаємодії з метою ефективної міжвідомчої протидії транскордонній злочинності у рамках міжурядової угоди про боротьбу зі злочинністю від 2011 року.

Своєю чергою грузинський дипломат наголосив, що тісна взаємодія є свідченням якісних партнерських стосунків між Україною та Грузією.