фото УНІАН

Акціонерна держкомпанія "Укрзалізниця" розглядає можливість впровадження послуги Duty Free на міжнародних швидкісних поїздах.

Про це повідомив в. о. голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов в інтерв'ю УНІАН.

Читайте такожВ "Укрзалізниці" розповіли, коли подорожчають квитки

Відео дня

"Цьогоріч ми плануємо ввести харчування в поїзді, продаж книг та електронні розважальні медійні системи на нічних поїздах. Також ми розглядаємо можливість впровадження Duty Free на міжнародних швидкісних поїздах. Треба зрозуміти, наскільки така послуга буде затребувана", - сказав він.

Повний текст інтерв'ю читайте на сайті "УНІАН-Економіка".

Також Кравцов зазначив, що планується введення наскрізної продажу квитків з іншими видами транспорту.

"Зараз ми працюємо над введенням наскрізний продажу квитків з іншими видами транспорту, у першу чергу, з авіаційним. У нас є авіакомпанії, які зацікавлені в тому, щоб мати можливість продавати спільно квитки на авіарейси і ж/д транспорт. Це дасть можливість за оптимальну кількість часу добратися в потрібну точку", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, у січні "Укрзалізниця" запустила послугу оплати квитків у міжнародних касах платіжними картками, тоді як раніше квитки на міжнародні потяги можна було придбати тільки за готівку.

Також, раніше в "Укрзалізниці" заявляли, що сервіс повноцінного харчування в пасажирських поїздах, що прямують вночі, буде запущений з листопада 2017 року.