Офіційний імпортер японського виробника автомобілів Subaru компанії Fuji Heavy Industries Ltd. в Україні - компанія Subaru Ukraine спільно з ТОВ "Автоцентр Україна Плюс" відкрили новий ділерський центр "Субару Дніпро" в Дніпропетровську.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі компанії Subaru Ukraine.

У повідомленні сказано, що компанія "Автоцентр Україна Плюс" отримала статус офіційного ділера "Субару Україна".

Відео дня

Новий дилерський центр "Субару Дніпро" побудований відповідно до корпоративних стандартів Subaru, дозволяє здійснювати обслуговування повного циклу і включає шоу-рум, сертифікований сервісний центр, а також склад запчастин і аксесуарів.

Площа шоу-руму дозволяє представити повний модельний ряд автомобілів Subaru.

Ділерський центр "Субару Дніпро" здійснюватиме продаж нових автомобілів Subaru, оригінальних запчастин і аксесуарів до них, повне технічне обслуговування і ремонт, а також широкий спектр додаткових сервісів, таких як страхування автомобілів, установка додаткового устаткування і аксесуарів.

Автоцентр "Субару Дніпро" став другим центром Subaru в Дніпропетровську і двадцять четвертим офіційним регіональним партнером ТОВ "Субару Україна".

Нагадаємо дилерська мережа "Субару Україна" охоплює 20 регіонів.

Довідка УНІАН. У червні 2006 року японська компанія Fuji Heavy Industries Ltd. оголосила про відкриття в Україні дистриб'юторської компанії Subaru Ukraine LLC. Компанія Subaru Ukraine LLC зареєстрована в Києві зі статутним капіталом 15 млн. грн..

Засновниками компанії є японський торговий дім Sojitz Corporation - 51% і компанія AWD Motors (Київ) - 49%, яка у свою чергу була створена двома українськими компаніями ТОВ "Мега-Моторс" і ТОВ "Меркурій", які раніше виступали імпортерами Subaru в Україні.