Уряд до 1 листопада 2010 року подовжив державну реєстрацію мопедів без подання документів про правомірність їх придбання.

Про це йдеться в оприлюдненій на Урядовому порталі постанові Кабінету міністрів України "Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету міністрів України від 23 грудня 2009 р. № 1371".

Зокрема, уряд постановив, що перша державна реєстрація мопедів до 1 листопада 2010 року може проводитися без подання документів, що підтверджують правомірність їх придбання, за встановленою процедурою після проведення Державною автомобільною інспекцією відповідних перевірок.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, уряд Юлії ТИМОШЕНКО у грудні 2009 року зобов`язав Міністерство внутрішніх справ з 1 січня 2010 року забезпечити проведення державної реєстрації мопедів.

Уряд дозволив до 1 липня 2010 року проводити першу державну реєстрацію мопедів, придбаних до запровадження держреєстрації, без подання документів, що підтверджують правомірність їх придбання, за встановленою процедурою після проведення Державною автомобільною інспекцією відповідних перевірок.