Заступник міністра внутрішніх справ України Леонід ЗИМА підтвердив факт затримання працівниками правоохоронних органів директора Київського міжнародного аеропорту "Бориспіль" Бориса ШАХСУВАРОВА.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідаючи сьогодні на прес-конференції уКиєві на питання, чи дійсно був такий факт, заступник глави МВС сказав: "Цим займалися працівники СБУ і Генпрокуратури. МВС надавало допомогу з охорони громадської безпеки".

У свою чергу в СБУ і Генпрокуратурі із цього приводу доки не надають ніякої інформації.

Відео дня

Нагадаємо, як повідомили деякий ЗМІ, 11 серпня Б. ШАХСУВАРОВ нібито був затриманий.

Зокрема, як написала "Комсомольська правда в Україні", 11 серпня "близько 13.00 в офіс до генерального директора аеропорту "Бориспіль" Бориса ШАХСУВАРОВА приїхали працівники прокуратури, СБУ і "Беркут". На руках у силовиків була санкція на арешт чиновника. Після 4-годинної бесіди, ШАХСУВАРОВ виїхав разом з силовиками але не в СІЗО, а в лікарню".

Як потім стало відомо, пише газета, "після допиту і надання санкції на арешт Борису Рафаїловичу стало погано. Замість вояжу в СІЗО, куди його повинні були доставити бійці "Беркуту", директора аеропорту "Бориспіль" під охороною відправили до лікарні. Зараз про здоров'я і долю ШАХСУВАРОВА нічого не відомо. Міліція це затримання доки не коментує".

У свою чергу прес-секретар аеропорту Оксана ОЖИГОВА спростувала інформацію ЗМІ про затримання генерального директора аеропорту Б. ШАХСУВАРОВА.