На Київському вокзалі Москви, звідки курсує більшість потягів з російської столиці до України, посилені заходи безпеки.
Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, перед входом в будівлю Київського вокзалу з боку площі встановлені дві рамки-металошукачі, а саму будівлю патрулюють не менш як 10 співробітників міліції.
Водночас перед входом до вокзалу з боку перонів рамки-металошукачі не встановлено, тому співробітники міліції не пропускають пасажирів до будівлі і пропонують скористатися іншим входом.
Як повідомляв УНІАН, 10 лютого Президент РФ Дмитро МЕДВЕДЄВ перевірив забезпечення безпеки на Київському вокзалі в Москві, звідки відходить більшість потягів з російської столиці до України.
Після цього ВАТ «РЖД» розпочало установку рамок-металошукачів на вокзалах. Першими будуть обладнані вокзали Москви і Санкт-Петербурга, де протягом найближчих трьох днів будуть встановлені більш як 60 рамок-металошукачі.
Рішення посилити заходи безпеки на транспорті і об'єктах соціальної інфраструктури було ухвалене властями Росії після теракту в московському аеропорту «Домодєдово», де загинули 36 осіб, більш як 150 постраждали.