Після капітальної реставрації будівлі вокзалу Донецьк відкрито для обслуговування пасажирів праве крило, де будуть працювати в тестовому режимі дві касові зали для оформлення квитків і попереднього продажу проїзних документів. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької залізниці.

У новому касовому залі п'ять вікон для оформлення квитків, зал попереднього продажу проїзних документів і бюро інформації розташовані в колишньому приміському залі.

Під час реставраційних робіт повністю були відновлені до первозданного стану всі елементи ліпнини, фрески і колони. Залізничники відновили праве крило у вигляді 50-х років минулого століття, в результаті вокзал Донецьк не втратить історичного вигляду.

Відео дня

Нагадаємо, що Донецька залізниця проводить комплексну модернізацію вокзального комплексу Донецька. Крім повної реставрації існуючої будівлі вокзалу, зводяться приміський і транзитний вокзали, два конкорса і два торговельні комплекси.

За перше півріччя цього року в будівництво інвестовано понад 140 мільйонів гривень. Всі роботи ведуться за рахунок залізниці.