Компанія ВОЛЯ запропонувала своїм абонентам додаткові можливості в рамках комплексної програми лояльності: «Вигоди за оплату вчасно» і «Подарунки до дня народження».

Про це повідомила УНІАН керівник відділу зі зв`язків з громадськістю компанії ВОЛЯ Аліна СІГДА.

За її даними, скористатися такими можливостями можуть абоненти всіх міст, де компанія надає свої послуги.

Відео дня

Програма «Вигоди за оплату вчасно» дозволяє всім абонентам, які у повному обсязі і вчасно оплачують послуги ВОЛІ, активувати на 5 днів перегляд всіх телеканалів у цифровому форматі, доступних у відповідному місті, і максимально можливу швидкість доступу в інтернет. Межа швидкості в такому випадку залежить від технології доступу до мережі ВОЛІ. Для Ethernet це 100 Мбіт/с, DOCSIS 2.0 - 38 Мбіт/с, DOCSIS 3.0 - 150 Мбіт/с.

Наприклад, в Києві передплатнику будь-якого цифрового пакету програм відкривається можливість дивитися всі телеканали, включаючи ті, які входять у додаткові преміальні пакети «Кіно», «Спорт» і навіть в пакет HD-каналів «Воля HD» (якщо абонент має САМ-модуль від ВОЛІ).

Друга програма, «Подарунки до дня народження», - це подарунок від компанії ВОЛЯ абонентам-іменинникам. Аналогічно першій програмі абонент може скористатися у місяці, коли він святкує день народження, доступом в інтернет на максимальній для відповідної технології швидкості і дивитися всі цифрові телеканали, що входять в пакети ВОЛІ в його місті, а в Києві - включаючи канали пакету «Воля HD». Для замовлення цієї послуги повинен бути позитивний баланс на особовому рахунку.

Скористатися всіма можливостями в рамках програми лояльності абонент може лише в тому випадку, коли послуги, надані йому компанією, активні.

Взяти участь у програмі лояльності і замовити додаткові послуги можна на Порталі абонента ВОЛІ.

Програма лояльності абонентів компанії ВОЛЯ реалізується в рамках комплексної програми, спрямованої на підвищення якості обслуговування абонентів та їх задоволеності послугами компанії.

Довідка УНІАН. ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. Компанія надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги - доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; комунікації - високошвидкісний доступ в інтернет, комп`ютерний і голосовий зв`язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру.