Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників (ВААП) реорганізована у всеукраїнську громадську організацію - ВГО ВААП.

Про це УНІАН повідомили в ВААП.

Також в ВААП повідомили, що до 10 травня асоціація планує завершити реєстрацію обласних відділень.

Відео дня

На засіданні 11 квітня Рада ВААП прийняла рішення про затвердження п'яти профільних комітетів асоціації. Зокрема, створено комітети з розробки законодавчих ініціатив та взаємодії з органами державної влади, розробки взаємин автомобільних перевізників з підприємствами автобусних станцій, комітет з функціонування ринку пасажирських перевезень, комітет з функціонування ринку вантажних перевезень, а також комітет з функціонування ринку міжнародних перевезень.

Крім того, ВААП планує створити нову структуру - ВААП-Центр, яка буде надавати членам асоціації допомогу в логістичних питаннях, проблемах кадрового забезпечення, надавати юридичні та аудиторські послуги і т. д.

Довідка УНІАН. Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників заснована в 1997 році як добровільне об'єднання суб'єктів підприємницької діяльності в галузі автомобільного транспорту. У складі асоціації більше 150 транспортних операторів пасажирського автотранспорту, які здійснюють міські, приміські і міжнародні перевезення, страхові компанії, вітчизняні виробники транспортних засобів, більшість підприємств автобусних станцій, дилерські, постачальницькі та інші організації, пов'язані з ринком пасажирських перевезень.