Придніпровська залізниця (ПЗ) підготувала до роботи взимку 277 секцій електропоїздів, загальна вартість підготовчих робіт становила майже 2,133 млн грн.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Придніпровської залізниці, за період осіннього комісійного огляду, який тривав з 15 вересня по 30 жовтня, на цих секціях роботи, які передбачено технічним обслуговуванням ТО-3 і поточним ремонтом ТР-1, виконано у повному обсязі, а також вжито заходів щодо поліпшенню їх санітарно-гігієнічного стану, зокрема, проведена спецмойка і впорядкування салонів.

Для забезпечення пожежної безпеки електропоїздів у зимовий період їхньої експлуатації ретельно перевірені кріплення всіх електричних дротів, наявність додаткової ізоляції в місцях їхнього контакту з різного роду поверхнями, правильність укладання дротів і кабелів на арматурі, справність пожежної сигналізації та апаратури захисту від струму короткого замикання, а також укомплектування секцій первинними засобами пожежогасіння.

Відео дня

Проведена ревізія систем електроопалення вагонів, перевірена справність санвузлів та систем підігріву водяних баків у вагонах, де вони є.

При підготовці електропоїздів до роботи в зимовий період виконано заміну літніх мастил на зимові, захист двигунів від попадання в них снігу, струмоприймачі електропоїздів переведені на зимовий режим роботи.