Влада Києва поки що не застосовуватиме евакуатори під час прибирання снігу на автошляхах.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав журналістам голова КМДА Олександр Попов.

«Практика покаже, що робити далі. У минулому році ми відновлювали роботу евакуаторів, прибирали машини в інші місця для того, щоб хоча б вночі можна було очистити вулиці. Поки що ми таких рішень не приймали. Але що стосується співпраці з ДАІ, то вони нам ідуть у цьому плані назустріч і організовують таким чином у тому числі свою роботу, щоб звільнити територію, якщо прибирання йде протягом дня. І, в принципі, це в нас поки що вдається», - зауважив О.Попов.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 20 листопада керівник «Київавтодору» Георгій Глинський звернувся до О.Попова з проханням підписати розпорядження, яке сприятиме роботі спецтехніки при очищенні автошляхів міста від снігу.

6 грудня перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак повідомив, що розглядаються три варіанти вирішення проблеми прибирання доріг від снігу.

«Перше - це дозволити евакуацію для того, щоб можна було нормально прибрати дороги. Другий варіант – це перейти на паркування: по парних числах - одна сторона вулиці, по непарних – інша. І третій – встановити нові знаки, що забороняють паркування на тих центральних вулицях міста, де є найбільше скупчення автомобілів при парковці. Яке буде прийнято з цих рішень – це вирішиться сьогодні ввечері. Буде проведено відповідний штаб, і зможемо прийняти відповідне рішення», - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Синоптики обіцяють поступове припинення опадів з 13 грудня, однак мороз посилиться

У вівторок в Україні погодні умови ускладняться