Володимир Козак

Міністерство інфраструктури має намір найближчим часом завершити процедуру впровадження продажу залізничних квитків за паспортами, перервану через формування нового Кабінету Міністрів.

Про це на брифінгу в середу повідомив міністр інфраструктури Володимир Козак.

«Процес (запровадження продажу квитків за паспортами - УНІАН) було практично завершено, проте у зв'язку з новим Кабінетом Міністрів узгодження всіх міністерств і відомств пішло по-новому», - сказав він.

Відео дня

До того ж В.Козак відзначив: «Міністерство інфраструктури і надалі перебуває на цій позиції і буде найближчим часом це запроваджувати в життя».

Як повідомляв УНІАН, Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») планувала повернутися до практики продажу іменних залізничних квитків з метою попередження спекуляцій з початку 2013 року. До того ж планувалося, що купити квиток на потяг можна буде за наявності документа, який засвідчує особу, – паспорта (внутрішнього або закордонного), водійського посвідчення, військового або студентського квитка.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» скасувала продаж квитків за паспортами або іншими документами, які засвідчують особу, у листопаді 2007 року.