Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ), задіявши всі ресурси для забезпечення доставки пасажирів до місця призначення, до ранку понеділка, 25 березня практично відновила польоти і рейси, скасовані напередодні через складні метеорологічні умови.

Про це УНІАН повідомила прес-служба авіакомпанії.

"Авіакомпанія МАУ докладає і докладатиме усіх зусиль для якнайшвидшої доставки пасажирів до місця призначення. Усі трансферні пасажири, які опинилися в транзитній зоні аеропорту «Бориспіль», забезпечені розміщенням в готелях Києва та аеропорту і забезпечуються повноцінним харчуванням до часу їх фактичного вильоту", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Авіакомпанія МАУ просить пасажирів з розумінням поставитися до тих об'єктивних труднощів, з якими довелося зіткнутися як населенню України, яке постраждало від ударів стихії, так і пасажирам, що вилітають до Києва чи  подорожують через Київ і знаходяться в інших аеропортах маршрутної мережі МАУ.

Як йдеться в повідомленні компанії, на ранок 25 березня зберігаються поодинокі затримки вильоту рейсів з аеропорту «Бориспіль», пов'язані зі збоєм графіка обороту повітряних суден у суботу, 23 березня, і неділю, 24 березня. Актуальна інформація відображається на електронному табло на головній сторінці веб-сайту аеропорту «Бориспіль».

"Пасажири з квитками авіакомпанії МАУ на рейси, що скасовано, можуть скористатися перельотом в іншу дату після відновлення рейсів за розкладом за наявності місць на рейсі. З питань зміни дати вильоту пасажири можуть звертатися у каси авіакомпанії МАУ в терміналі "F" аеропорту «Бориспіль», каси в Києві за адресою Харківське шосе, 201-203 (телефон: 581-51-61), вул. Лисенка, 4 (телефон: 230-86-93) та в колл-центр авіакомпанії МАУ за телефоном у Києві 581-50 -50, для абонентів мобільного зв'язку: 566", - ще раз нагадала прес-служба МАУ.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» заснована в 1992 році. 100% акцій компанії перебувають у приватній власності.

Флот МАУ складається з 21 літака Boeing-737. Базовим аеропортом МАУ є Міжнародний аеропорт Києва «Бориспіль» (КВР).

Авіакомпанія здійснює рейси в столиці і до ключових міст Європи, Азії, Африки і СНД, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів у більш ніж 3000 міст світу. МАУ виконує близько 700 міжнародних і внутрішніх рейсів на тиждень.