Завершення другої черги будівництва транспортної розв’язки на Поштовій площі планується до Дня Конституції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив виконувач обов’язкыв першого заступника голови КМДА Анатолій Голубченко журналістам у міськадміністрації.

“До Дня Конституції ми зробимо підземні проїзди, буде ліва естакада і частина прилеглої території буде оздоблена”, - сказав чиновник.

Відео дня

Він зазначив, що місто отримало на будівництво транспортної розв’язки 50 млн грн і ще 50 млн грн уряд перерахує найближчим часом.

“Я особисто розмовляв із міністром фінансів. Він пообіцяв після 12-го кошти перерахувати. Це мало, але вони необхідні, щоб виконати роботи у терміни”, - сказав А.Голубченко.

Він нагадав, що першу чергу будівництва місто планує здати до Дня Києва, а завершити будівництво в цілому планують до кінця жовтня поточного року.

Як повідомляв УНІАН,реконструкцію розв’язки на Поштовій площі розпочали у 2012 році з метою поліпшення транспортної схеми цього вузла та збільшення його пропускної спроможності. Після завершення реконструкції пропускна спроможність розв’язки збільшиться до 110 тис. авт/добу (до початку робіт було 85 тис. авт/добу). Буде забезпечено безперервний рух автотранспорту вулицею Набережно-Хрещатицька та Набережним шосе в обох напрямках.

9 квітня голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов висловив сподівання, що повністю реконструкція Поштової площі буде завершена до Дня Незалежності України.