В частности, Белгород-Днестровский, Одесский, Ильичевский морские порты, а также порт «Южный»

Станом на ранок, 12 лютого, чотири морські торгові порти України з 18 діючих працюють з обмеженнями через туман, повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Зокрема, Білгород-Дністровський, Одеський, Іллічівський морські порти, а також порт «Південний» працюють з обмеженнями. Крім того, закриті для руху суден Херсонський і Бузько-Дніпровсько-Лиманський морські канали.

Згідно з повідомленням, українські аеропорти працюють у штатному режимі.

Відео дня

Також повідомляється, що проїзд автомобільними дорогами загального користування забезпечено. На дорогах чергують 51 одиниця техніки та 129 дорожніх працівників. 

"За інформацією метеорологів, на високогір'ї східної частини Закарпатської області у зв'язку з відлигою є небезпека сходу снігових лавин, а по всій території країни спостерігаються тумани. Закликаємо учасників дорожнього руху бути максимально пильними та обережними", - підкреслили в прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, 10 лютого Миколаївський, Херсонський, Іллічівський, Одеський, Південний, Скадовський морські торговельні порти України і порт "Октябрськ" працювали з обмеженнями через сильний туман.

У січні багато ділянок автомобільних доріг загального користування у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській областях були закриті для руху транспорту через негоду.

Також міжнародний аеропорт «Одеса» у середу, 12 лютого, змінив графік прийому і відправлення рейсів через сильний туман.