/ УЗ

"Південно-Західна залізниця продовжує працювати в штатному режимі, зокрема, здійснювати рух потягів у кримському напрямі і назад. Зараз перевезення здійснюються відповідно до графіка руху і без збоїв", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, ПЗЗ щодня відправляє чотири пари потягів до Криму, два з яких формуються в Києві. Крім того, територією Південно-Західної магістралі в цьому напрямі курсують три транзитні потяги.

За даними прес-служби, в лютому в касах і за допомогою системи попереднього бронювання було реалізовано 84 293 квитки в кримському напрямі. На період з 12 по 14 березня на потяги до Криму у вільному продажу залишається 2218 квитків.

Відео дня

"Залізничники постійно здійснюють моніторинг кількості пасажирів, що дає змогу оперативно задовольняти попит на квитки. Працівники Південно-Західної залізниці докладають всіх зусиль, щоб забезпечити безперебійну роботу залізничної інфраструктури, рухомого складу і безпечні перевезення пасажирів і вантажів", - наголосили в прес-службі.

Читайте такожВ "Укрзалізниці" пояснили затримку поїздів у кримському напрямі 10 березня

Як повідомляв УНІАН, Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») 9 березня 2014 року припинила попередній продаж квитків на найближчі дати на потяги до Криму, при цьому рух потягів у цьому напрямі здійснювався відповідно до розкладу. Трохи пізніше відомство відновило попередній продаж квитків, пояснивши тимчасове припинення збоями в автоматизованій системі продажів проїзних документів.