Назначен новый руководитель ПЖД / Фото УНИАН

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») призначила виконувачем обов'язків начальника Придніпровської залізниці (ПдЗ) Юрія Тищенка, який раніше займав посаду першого заступника керівника ПЗ.

Про це емітент повідомив у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку.

Рішення про призначення нового голови Придніпровської магістралі закріплено наказом «Укрзалізници» № 712/ОС від 3 червня 2014 року.

Відео дня

«З 4 червня 2014 року на Тищенка Юрія Григоровича покладено виконання обов'язків начальника державного підприємства «Придніпровська залізниця» згідно з наказом Державної адміністрації залізничного транспорту України від 3 червня 2014 року № 712/ОС» - наголошується в повідомленні.

Тищенко з 2012 року займав посаду головного інженера – першого заступника начальника Придніпровської залізниці, з 2011 року – посаду головного інженера залізниці, з 2003 року – посаду начальника Дніпропетровської дирекції залізничних перевезень, яка входить до складу Придніпровської магістралі.

Як повідомляв УНІАН, 27 травня Кабінет міністрів України звільнив з посади начальника Південної залізниці Олександра Філатова і з посади начальника Придніпровської залізниці Ігоря Гладких.

4 червня 2014 року «Укрзалізниця» призначила виконувачем обов'язків начальника Південної залізниці Миколу Уманця, який раніше займав посаду першого заступника голови ПЗ.

Довідка УНІАН. У сферу управління Державної адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця») входять Донецька, Львівська, Одеська, Південна, Південно-Західна і Придніпровська залізниці, а також підприємства та організації, що забезпечують перевезення вантажів і пасажирів.