«Укрзализныця» продлевает предпродажу билетов в Крым до 15 июля / Фото УНИАН

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") продовжує попередній продаж квитків на потяги в кримському напрямку і назад до 15 липня 2014 року, повідомили УНІАН у прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, вартість залізничних квитків на поїзди, що курсують між анексованим Росією Кримом і материковою Україною, залишиться колишньою і буде розраховуватися за внутрішньодержавними тарифами.

«На сьогоднішній день квитки на всі поїзди в АР Крим і назад можна придбати до 12 липня включно, тобто за 30 діб до дати відправлення поїзда. На наступні дні продаж квитків буде відкриватися поступово», - повідомили в прес-службі.

Відео дня

Читайте такожДонецька залізниця відкрила продаж квитків на потяги до Криму

Як повідомляв УНІАН, 12 червня «Укрзалізниця» відкрила попередній продаж квитків на потяги в Крим і назад на дати з 16 по 30 червня 2014 року.

Раніше «Укрзалізниця» відкрила попередній продаж квитків на поїзди у кримському напрямку з 1 по 15 червня. До цього продаж залишалася закритою через неузгодженість ряду організаційних питань з Російськими залізницями.

Читайте такожЗалізничні пасажирські перевезення між Росією і Україною скоротилися на 70% - РЖД