REUTERS

 Рух на ділянці автомобільної дороги державного значення Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь біля села Новобахмутівка (Ясинуватський район, Донецька область) із 14:00 7 липня закрито для всіх видів транспорту через зруйнований після вибуху залізничний міст, який було розташовано над автодорогою.

Про це УНІАН повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

У повідомленні сказано, що об'їзд пошкодженої ділянки дороги організовано через села Новобахмутівка і Романівка.

Відео дня

Крім того, після обстеження деяких автомобільних доріг було виявлено зруйнований міст на дорозі Київ-Харків-Довжанський, через річку Казенний Торець.

Як повідомляв УНІАН, після анексії Росією українського Криму, якій передували військова окупація півострова й нелегітимний референдум про вихід Автономної Республіки Крим зі складу України, Росія не залишила спроби дестабілізувати ситуацію в Україні.

У середині квітня проросійські озброєні бойовики захопили адміністративні будівлі у низці міст Донецької області, а також у Луганську. Через кордон із РФ поставляється військова техніка, озброєння й пропускаються бойовики.

Наразі на сході України триває активна фаза антитерористичної операції проти терористичних і бандитських угрупувань сепаратистів.