Объем пассажироперевозок меньше планового на 6,4% / УЗ

Одеська залізниця (ОЗ) у січні-серпні 2014 року скоротила перевезення пасажирів порівняно з аналогічним періодом 2013 року на 11,9% - до 28,4 млн осіб, повідомили УНІАН у прес-службі залізниці.

Згідно з повідомленням, обсяг пасажироперевезень за вказаний період менше планового завдання на 6,4%.

Відео дня

«Значне падіння обсягів перевезень і недоотримання доходів поточного року не вплинуло на виконання зобов'язань за колективним договором - ці витрати становили близько 605 млн грн», - повідомили у прес-службі з посиланням на начальника служби кадрової та соціальної політики Одеської магістралі Юрія Гоголенка.

Читайте такожЧотири залізниці вибрали компанію «Домінанта» для страхування пасажирів

Як повідомляв УНІАН, за даними Держстату, залізничний транспорт України (з урахуванням перевезень міською електричкою) у січні-серпні 2014 року скоротив пасажироперевезення порівняно з аналогічним періодом 2013 року на 3,6% - до 263,8 млн осіб.

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») у 2013 році скоротила перевезення пасажирів порівняно з 2012 роком на 0,4% - до 483,3 млн осіб.

Довідка УНІАН. Одеська залізниця проходить через територію Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської та Вінницької областей. На Одеську залізницю припадає близько 20% вантажообігу і понад 16% пасажирообігу залізниць України.